Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Faültetéssel ünnepelt a Játékszín óvoda

Negyvenötödik születésnapját ünnepli idén a Tipegő utcai Játékszín óvoda, amelynek udvarán hét facsemetét ültettek el október 14-én.

Az intézmény születésnapi ünnepségén méltatták az óvoda korábbi vezetőit, kiemelték az évtizedek óta tartó szülői segítséget, és szó esett az óvodából kikerülő tehetséges növendékekről is. Az évfordulóhoz igazodva a Játékszín óvoda új arculatot is tervezett jövőjének, az idei évtől ugyanis sportágválasztó programot indított el, melynek lényege, hogy megpróbálnak minél több mozgáslehetőséget kínálni a gyerekeknek.

Fotó: Riersch Tamás

A legkisebbek így például a foci- és szivacskézilabda-képzések közül választhatnak, de talajtornát, illetve táncokat is tanítanak nekik. A program fővédnökségét a kétszeres olimpiai bajnok öttusázó, Martinek János vállalta.

Az óvoda közössége, illetve a meghívott vendégek az új arculat tiszteletére – illetve a nyáron kivágott hét beteg fa pótlására – hét facsemetét is elültettek az ovi kertjében az ünnepséget követően. Ebben Szabó Rebeka és Hajdu Flórián alpolgármesterek, Hevér László György önkormányzati képviselő, Tóth Csaba országgyűlési képviselő és Martinek János, a Magyar Öttusa Szövetség főtitkára is segített a gyerekeknek.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb