Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Felújítási és állagmegóvási munkákat támogat a Fővárosi Önkormányzat

A Fővárosi Önkormányzat júniusban arról döntött, hogy támogatja a Főváros városképét meghatározó építészeti értékek rekonstrukcióját, felújítását illetve azokat a munkálatokat, amelyek a több lakásos társasházak és lakásszövetkezeti lakóépületek állagmegóvását segíti.

Ennek érdekében 200 millió forintot biztosítottak a “Műemléki Keret 2016”, 135 millió forintot az “Építészeti Értékvédelmi Támogatás 2016”, valamint 165 millió forintot az “Állagmegóvási Pályázat 2016” pályázatokra.

A pályázati feltételekről és további részletekről a pályázati felhívásokban olvashat.

Letölthető dokumentumok:

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb