Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Fenyőfát és élelmet adományoztak

Az elmúlt évek hagyományát követve karácsony közeledtével az idén is több mint száz családnak segített a kerület országgyűlési képviselője, Tóth Csaba.  

– Az ünnepek egyben alkalmat adnak arra is, hogy adománnyal járuljunk hozzá a karácsony szebbé és gondtalanabbá tételéhez. Egy-egy fenyőfa vagy egy-egy ajándékcsomag egészen biztosan jól jön ott, ahol nagy a szükség  – fogalmazott Zugló parlamenti képviselője, aki hozzátette, az elmúlt években ez a fajta jótékonykodás már hagyománnyá vált, s e tekintetben nem volt különb a 2021-es év sem. “Remélem, szocialista frakciónk jópár családnak szerzett örömet” – mondta el Tóth Csaba.
Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb