Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Folynak az útjavítások

Az idén Zugló úthálózatának már a 70 százalékán végeztek kátyúzást.

Zugló útjai nincsenek jó állapotban, átlagos életkoruk eléri a 35 évet. Az önkormányzat lehetőségeihez mérten minden évben több útszakaszt is felújíttat, folyamatosan végezteti az utak és járdák karbantartását.

– Az idén Zugló úthálózatának már a 70 százalékán végeztünk javítást – tájékoztatott Baranyai Zsolt, a Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. Városüzemeltetési Divízió vezetője, hozzátéve: még további 1500–2000 négyzetméter vár helyreállításra. A divízióvezető azt is elmondta: útkarbantartásra az idén 250 millió forint áll rendelkezésre. A javítás sorrendjét a forgalombiztonság, az útosztály és a napi jármű sűrűség figyelembevételével határozzák meg.

A kátyúzást a PENTA Általános Építőipari Kft. és a VIANOVA 87. Zrt. alkotta PEVI Konzorcium végzi az önkormányzattal kötött munkaszerződés alapján. A Konzorcium saját aszfaltkeverővel és jelentős gépparkkal rendelkezik. Munkájával kapcsolatban eddig még nem merült fel minőségi kifogás.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb