Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Aranyos vezényszó

A KSI SE 19 esztendős kajakosa, Gazsó Alida Dóra a hazai rendezésű olimpiai kvalifikációs világbajnokságon a női kajak négyes vezérevezőseként pályafutása során először felnőtt világbajnoki címet szerzett.

A fiatal versenyző számára az is bravúr volt, hogy bekerülhetett a magyar női kajaknégyesbe, A hajóban ugyanis olyan világsztárok ültek, mint Medveczky Erika, Csipes Tamara (Csipes olimpiai bajnok is volt) és Bodonyi Dóra. A zuglói kajakos ráadásul nem is akárhol, hanem az első helyen ülhetett a hajóban, így ő lehetett, aki vezérevezősként vezényelt a többieknek. A vezénylés – és persze az evezés – olyan jól sikerült, hogy a női kajak négyes a Szegeden rendezett olimpiai kvalifikációs versenyen ismét világbajnoki címet (és ezzel olimpiai kvótát) szerzett.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb