Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Folytatódik a programkavalkád

Az év hátralévő részében is színes programok várják a kerületben élőket: a Zuglói Cserepes Kulturális Non-profit Kft. munkatársait a színvonalas szórakoztatás, a kulturális élmények biztosítása vezérli.

Megmaradnak a hagyományos programok, amik közül leghamarabb a Nyárbúcsúztató Vigalom lesz – augusztus 31-én tíz órától szórakozhatnak a kicsik és szüleik a Cserepesház melletti parkban. A programot a Kifli zenekar nyitja, s egész nap egymást váltják a fellépők a színpadon. A szórakoztatáson kívül az egészségre és az ismeretterjesztésre is nagy hangsúlyt fektettek a szervezők. A Zuglói Egészségfejlesztési Iroda szűrővizsgálatokkal készül, az utcatárlaton a Samodai József Zuglói Helytörténeti Műhely 2019-es kiállítási anyagát láthatják a vigalomra érkezők, akik vért is adhatnak.

– Idén is lesz két szomszédünnep, október végén ismét megrendezzük a “Civilek Uccáját”, és készülünk az adventre is – sorolta Garay Klára, a Kft. ügyvezetője, aki hangsúlyozta, most is színházi előadással ajándékozzák meg a nyugdíjasokat az idősek világnapja alkalmából, amire jegyeket igényelni a titkarsag@cserepeskft.hu e-mail címen is lehet. Az ügyvezető elmondta, augusztus 30-án avatják Fejtő Ferenc emléktábláját a Limanova téren, Zsivora György szobrát szeptember 5-én leplezik le, a róla elnevezett emlékévet szeptember 21-én nyitják meg az Álmos Vezér Gimnázium udvarán.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb