Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Fontos információ a H-UNCOVER vizsgálatsorozatról

Tisztelt Zuglóiak!

Fontos tudnivaló azoknak, akik meghívót kaptak H-UNCOVER vizsgálatsorozatban való részvételre, amelynek során négy hazai orvosi egyetem és a KSH azt méri fel, milyen mértékben van jelen a vírus a magyar lakosság körében. Kérem, olvassák el Prof. Dr. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora által közzétett friss információkat, és ha felkérést kaptak, de eddig még nem tették meg, vegyenek részt a szűrőprogramban.

Vigyázzunk egymásra!

Horváth Csaba, Zugló polgármestere


Meghosszabbítottuk a H-UNCOVER szűrőprogramot, így a budapesti három szűrőhelyszín ma, holnap és szombaton is (05.14 – 05.15 – 05.16) nyitva tart 07.00 és 19.00 óra között, az alábbi címeken:

  • Városmajori Klinikai Tömb: 1122 Budapest, Városmajor utca 68.
  • Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika: 1083 Budapest, Szigony utca 36.
  • Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika: 1085 Budapest, Mária utca 41.

Fontos, hogy a szűrőprogramban csak azok a lakosok vehetnek részt, akik arra telefonon, levélben meghívót kaptak. Akár időpontra érkeznek, akár csak megjelennek a helyszínek valamelyikén, elvégezzük a szűrővizsgálatot, ami a jelenleg elérhető legkorszerűbb eszközökkel zajlik, biztonságos és fájdalommentes. További információ és időpont-egyeztetés tekintetében, kollégáink örömmel fogadják a hívásokat a H-UNCOVER program

Zöld számán: 06 80 808 200.

Együttműködését ezúton is nagyon köszönjük!
Kérdések esetén, munkatársaim készséggel állnak rendelkezésére.

Prof. Dr. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora

Megosztás

Hozzászólások lezárva.