Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Gálával búcsúztak a jubileumi évtől

Rákosfalva oktatása idén ünnepli a 145 éves évfordulóját. Az Álmos Vezér Gimnázium és Általános Iskolában mindig is nagy hangsúlyt fektettek a múlt emlékeinek ápolására, így erről az évfordulóról sem feledkeztek meg.

Az Álmosban az idei tanév nagyrészt a 145 éves rákosfalvi oktatásról szólt. A programok már ősszel megkezdődtek, és a májusi gáláig eltartottak. Ez utóbbi eseményt a Zuglói Civil Házban rendezték.

Annak érdekében, hogy a gálaműsort minél többen megtekinthessék, a fellépő diákok kétszer is megismételték a produkciókat. Előbb a diáktársaiknak tartottak egy főpróbát, majd ezt követően a szülőket és a meghívott vendégeket kápráztatták el. Az ünnepségen fellépett mások mellett zsonglőrmutatványával a hetedik évfolyamos Molnár Gréta, és énekelt a Zuglói Tehetségkutató Verseny egyik döntőse, Szabó Jennifer is.

Fotó: Balogh Róbert

– Nehéz év áll mögöttünk, de a tanév során végig büszkén ünnepeltük a jubileumunkat. Ezzel a gálával méltó módon sikerült lezárnunk a jubileumi évet, hogy aztán már csak az előttünk álló feladatokra koncentráljunk – fogalmazott a rendezvényen Puszter Bernadett igazgatónő.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb