Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Gépjárművédelmi szolgáltatással bővül a ZKNP rendszere

A XIV. kerületben lakó gépjármű-tulajdonosok számára anyagi kedvezményeket tartalmazó, valamint a helyi önkormányzat vagyonvédelmi szolgáltatásainak fejlesztését szolgáló együttműködési megállapodást kötött a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. és a Htech-Auto Kft.

Utóbbi cég tíz éve működteti a Car-Őr elnevezésű komplex gépjárművédelmi rendszerét. A vállalkozás úgy döntött, hogy szolgáltatását távfelügyelettel bővíti, amelyhez szakmailag tapasztalt partnert keresve vette fel a kapcsolatot a ZKNP-vel. 

– A ZKNP – mint üzemeltető – biztosítja a távfelügyelettel kapcsolatos feladatokat, azaz fogadja a Car-Őrtől érkező riasztásokat, rendkívüli helyzetben értesíti a hatóságokat, dokumentálja az adatokat, valamint ha az ügyfél nem érhető el, vagy ha erre felhatalmazta, a riasztást jelző autót a beépített védelmi technika révén távolról blokkolja – tudtuk meg Kovács-Csincsák Lászlótól, a ZKNP ügyvezetőjétől. – Ennek fejében a magánvállalkozás Car-Őrt használó, lakcímkártyával igazoltan Zuglóban élő ügyfelei a rendszerhez egyébként opcionálisan tartozó távfelügyeletet ingyenesen vehetik igénybe, továbbá a Htech-Auto említett gépjárművédelmi szolgáltatásának árából tíz százalék engedményt kapnak.

Hajós Gábor, a Htech-Auto Kft. tulajdonosa elmondta, a járműbe telepített egységeik helyét folyamatosan változtatják az autón belül, hogy a bűnözők ne ismerhessék ki a szisztémájukat, amelyet azonban a tulajdonosok okos eszközeikkel kényelmesen vezérelhetnek.  

A gépjárművédelmi távfelügyeleti szolgáltatásáról itt olvashat: https://www.zknp.hu/gepjarmuvedelmi-tavfelugyelet/ 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb