Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Gyerekek oltották a tüzet a laktanyában

Minden zuglói gyerek tűzoltó lehetett egy napra – a XIV. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság idén is csatlakozott a Nyitott szertárkapuk programhoz.

Már hagyomány, hogy gyereknap alkalmából közelebbről is megismerkedhetnek a tűzoltók munkájával, autóival, felszereléseivel a kicsik. “A zuglói önkéntes tűzoltókkal együtt várjuk a családokat. Ilyenkor az összes eszközünket kipróbálhatják a gyerekek. Beülhetnek a többtonnás kocsikba, felemeljük őket az tűzoltóautó kosarával, és akár még tüzet is olthatnak” – mondta Palotai Zsolt Gábor tűzoltó ezredes, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szakmai igazgató helyettese. Budapesten 18 laktanyában összesen 254 tűzoltó készült a május 29-i gyereknapra.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb