Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Harmadszor hirdetett tanszergyűjtési akciót az alpolgármester

Szabó Rebeka alpolgármester az idén is arra kérte a kerület lakóit, hogy tanszeradományaikkal támogassák a rászoruló családok iskolakezdését.

A Bosnyák utcai adományboltot szerdán kereste fel ajándék tanszercsomagjával Szabó Rebeka. Az alpolgármester azzal a felhívással fordult a zuglóiakhoz, hogy tanszeradományaikkal segítsék a rászorulókat.

– Nagyon fontos, hogy a nehéz anyagi helyzetben lévő családok gyermekei is megfelelő mennyiségű és minőségű tanszerrel kezdhessék meg a tanévet – jelentette ki Szabó Rebeka, hozzátéve, örül az elmúlt években tapasztalt szolidaritásnak, amelynek szép példája, hogy számos szülő a gyermekei tanszercsomagján felül még egy készletet vásárolt a nehéz helyzetben lévő családok megsegítésére.

Fotó: Képszerkesztőség

Bohácsné Vilimek Ágnes, a Magyar Vöröskereszt Budapesti Fővárosi Szervezet XIV. kerületi szervezőjétől megtudtuk: tavaly az adományokból 30 családot támogattak, idén pedig már legalább 50 gyereknek szeretnének tanszercsomagot adni. Azt is elmondta, hogy egyre többen tudnak a gyűjtési akcióról, már vannak olyanok, akik ajándékcsomagjukkal felkeresték az adományboltot.

A felajánlásokat a Magyar Vöröskereszt Bosnyák utca 3. szám alatti adományboltjában, szerdától péntekig, 10 és 18 óra között lehet átadni.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb