Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hirdetmény a Bosnyák téri piac ünnepi nyitvatartásáról

ÜNNEPI NYITVATARTÁS

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a jelenlegi vírushelyzetre való tekintettel illetve a Húsvéti ünnepünk előtti zsúfoltság elkerülése érdekében a Zuglói Piacüzemeltetési és Közösségi tér Kft. 2020. április 09-én (csütörtökön) a megszokott pénteki nyitvatartás szerint üzemel. Szombaton a meghosszabbított nyitvatartás szerint várjuk kedves vásárlóinkat.

Ünnepi nyitvatartás:

2020. április 09. (csütörtök) 6.00-14.00
2020. április 10. (péntek) zárva
2020. április 11. (szombat) 6.00-15.00

Kérjük a Kormány 71/2020. (III. 27.) sz. rendelete értelmében a piacot mindenki a számára kijelölt időben látogassa.

Zuglói Piacüzemeltetési és Közösségi-tér kft

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb