Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Portréfotó kiállítás a Lipták Villában

Több mint egy tucat portrét láthatnak az érdeklődők a Lipták Villában: megnyílt Vikker Zsuzsi fotóművész kiállítása.

– Látható a testvérem, néhány ismerősöm, de egy teljesen idegen, a Városligetben leszólított férfi képe is – tudtuk meg a művésztől, aki elmesélte, milyen nehéz a gyerekekről portrét készíteni, és azt is, hogy a fotózások során volt olyan alanya, akit ő tanított meg arra, hogyan húzza ki magát. Zsuzsi szerint ugyanis jól kell instruálni az embereket, hogy megnyíljanak, levetkőzzék gátlásaikat, és utána már csak a fény felé kell fordítani őket.

Harrach Péter tagintézmény-vezető arra hívta fel a látogatók figyelmét, hogy ha egy-egy kép előtt hosszabb időre megállnak, és eltűnődnek rajta, akkor egészen más perspektíva zajlik le a szemük előtt.
A megnyitón Pej Kálmán tárogató előadó lépett fel.

Fotó: Balogh Róbert

A lélek tükre című kiállítás október 26-ig ingyenesen látogatható.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb