Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hirdetmény a 2022. évi nyári igazgatási szünetről

Tisztelt Zuglóiak, Kedves Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Budapest Főváros XIV. Kerület Zuglói Polgármesteri Hivatalban

2022. július 18. – 2022. július 29. napja

között igazgatási szünet lesz, a Hivatal zárva tart.

Az Igazgatási és Hatósági Főosztály Anyakönyvi és Népességnyilvántartási Osztálya (1145 Pétervárad u. 11-17.) az igazgatási szünet teljes időtartama alatt ügyeletet tart az alábbiak szerint:

hétfő 8. 00-12. 00
szerda 8.00-12.00
péntek 8.00-12.00

Az ügyelet időszaka alatt kizárólag újszülött születésének bejelentése és haláleset bejelentése ügytípusokban, valamint a  P3 jelű – jelölő szervezet nyilvántartásba vételét bejelentő – nyomtatvány személyes leadásával kapcsolatban fogadjuk ügyfeleinket.

Kérjük megértésüket!

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb