Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hirdetmény kerületi építési szabályzat módosításáról

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Képviselő-testülete megalkotta a 39/2017. (IX.25.) önkormányzati rendeletét Zugló Kerületi Városrendezési és Építési Szabályzatának, valamint Zugló Kerületi Szabályozási Tervének elfogadásáról szóló 19/2003.(VII.08.) sz. rendeletének (ZKVSZ-ZKSZT) a Budapest XIV. kerület, Öv utca – Szatmár utca – Miskolci utca – Erzsébet királyné útja által határolt területre vonatkozó módosításáról.

A módosítás célja a Budapest XIV. kerület, Öv utca 204-208. sz. alatti (30333 hrsz.-ú) ingatlanon működő, önkormányzati fenntartású bölcsőde bővítési lehetőségének biztosítása, mely a ZKVSZ- ZKSZT által meghatározott építési övezetek határának és a zöldfelület legkisebb mértékének módosításával valósítható meg.

A módosítással megteremtődött a jelenleg négy csoportszobás, 48 férőhelyes Mesevonat Bölcsőde további négy csoportszobával (48 férőhellyel) történő bővítésének lehetősége.

A 39/2017.(IX.25.) önkormányzati rendelet megtekinthető a www.zuglo.hu honlapon, továbbá ügyfélfogadási időben a Polgármesteri Hivatalban az ügyfélszolgálati irodán.

Budapest, 2017. szeptember 29.

Karácsony Gergely
polgármester

A hirdetmény teljes szövegét IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb