Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hirdetmény szolgáltatási önköltségi és intézményi térítési díjakról

Tisztelt Zuglói Polgárok!

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Képviselő-testületének a Zugló szociális és gyermekvédelmi pénzbeli, természetbeni támogatásainak és szociális ellátásainak szabályairól szóló 7/2015. (II. 27.) önkormányzati rendelete alapján

  • 2020. április 1-jei hatállyal megállapított szociális alapszolgáltatások, valamint
  • 2020. április 1-jei hatállyal megállapított gyermek étkeztetés és a napközbeni ellátás

 

intézményi térítési díjairól az alábbiakban tájékoztatom a kerület lakosságát.

Az önkormányzat által megállapított intézményi térítési díj az intézményekben nem azonos az ellátást igénybevevő/szülő által fizetett személyi térítési díjjal.

Az Ön által ténylegesen fizetendő személyi térítési díjat az intézmény vezetője állapítja meg, és arról Ön értesítést kap.

 

dr. Tiba Zsolt
jegyző

A hirdetmény teljes szövegét, amely tartalmazza a megállapított díjakat bemutató táblázatokat, IDE KATTINTVA tekintheti meg.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb