Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hogyan éljünk 100 évig? – Előadás tartott a ZEFI az Eleven Élet Idősek Klubjában

Még szorosabbra fonódott a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda és a Zuglói Szociális Szolgáltató Központ kapcsolata: a ZEFI minden hónapban más-más idős klubban tart előadást. Ezúttal  a Hogyan éljünk 100 évig? kérdésre keresték a választ az Eleven Élet Idősek Klubjában, de voltak már boldogságfokozó, feszültségoldó, életigenlő témájú foglalkozások, sőt meditációs gyakorlatok is.

A nyolcvanéves Éva néni úgy gondolja, nincs egy titok a hosszú életre, ő a mértékletesség híve, és – mint fogalmazott – el kell hagyni az idegeskedést, ami nehéz ugyan, de talán a zene segít.

A ZEFI irodavezetője, Szabó-Papp Valéria elmondta, kiemelt feladatuk az idősekkel való kapcsolattartás, ezért havonta látogatják a klubokat. A tagok pedig lelkesen figyelnek, sőt témákat is javasolnak. Tóth Józsefné, a központ vezetője rámutatott, a ZEFI a bezártság idején is foglalkozott velük, online küldték a tartalmakat. A szakemberek fitten tartják az idősek szellemi frissességét.  sőt,  olyan dolgokra világítanak rá, ami sokuknak eszébe sem jut.

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb