Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Illegális növényültetést tartott az MKKP

A Mogyoródi úton pozsgás növényeket, az Őrnagy utcában pedig mobil kampányfákat ültettek a Magyar Kétfarkú Kutya Párt segítői április 2-án.

A vasárnapi akció során az MKKP támogatói elsőként a Mogyoródi út és a Pillangó utca kereszteződésében lévő köztéri virágládákat tették rendbe. A ládákat előbb kitisztították, és friss virágfölddel töltötték fel, majd pozsgás növényekkel ültették tele.

Az MKKP segítői ezt követően az Őrnagy utcába vonultak, ahol az egy héttel korábbi Tábornok utcai megmozdulásukhoz hasonlóan mobil kampányfákkal pótolták a hiányzó fákat.

A telepítést követően itt is tájékoztató táblákat helyeztek a növényekre. Ezeken jelezték, hogy a facsemeték úgynevezett mobil kampányfák, amik a politikusok kedvenc fotóháttér növényei, és csak a kampányidőszak alatt maradnak a választókerületben.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt önkormányzati képviselőjelöltje, Tóth Imre – a Bruti néven ismertté vált stand-up humorista – ígérete szerint ismét távol maradt a rendezvénytől.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb