Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Pusztai Liza világbajnok

A BVSC-Zugló kardvívója aranyérmes lett a Plovdívban rendezett kadet vívó-világbajnokságon.

Bódy István és Bódy Benjamin tanítványa a korosztály legrangosabb versenyén 15-1-re, 15-9-re, 15-8-ra, 15-11-re, 15-3-ra és 15-7-re győzte le ellenfeleit, akik között német, orosz, koreai, amerikai és olasz is volt.

Pusztai Liza, a BVSC-Zugló kétszeres Európa- és immár egyszeres világbajnok kardvívója ráadásul az edzőjét is megajándékozta. Bódy István ugyanis éppen harminc éve vezette kadet világbajnoki címre Boros Györgyöt, aki 1986-ban az első korosztályos vb-n volt aranyérmes. Pusztai Liza harminc év után ugyancsak Bódy István irányításával lett világbajnok.

A zuglói vívó emellett további három számban lép majd pástra a plovdívi világbajnokságon.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb