Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ingyenes programok, félárú termékek az Adományboltok Éjszakáján

A felnőtteket egészségügyi szűrésekkel, elsősegély bemutatóval, a gyerekeket arcfestéssel, kreatív foglalkozásokkal várták szervezők a Magyar Vöröskereszt Adományboltjába (Bosnyák utca 3.) május 27-én.

Az este hattól éjfélig tartó programon ötven százalék kedvezménnyel vásárolhattak az emberek. Bohácsné Vilimek Ágnes, a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet XIV. kerületi szervezője lapunknak elmondta, előfordult olyan, hogy az szűrővizsgálaton derült ki hogy valakinek magas a vércukor szintje. Ezért is tartja fontosnak az Adományboltok Éjszakája programot, mert a gyerekeknek és a felnőtteknek is hasznos.

Az üzlet alig több mint egy éves nyitása óta egyre több felajánlás érkezik hozzájuk s már törzsvásárlóik is vannak. – A vevőket megtiszteljük azzal, hogy átválogatott, jó minőségű árut kaphatnak nálunk. Két alkalmazott és húsz önkéntes dolgozik nálunk, jó kis közösséggé kovácsolódtunk össze, az állandó vevőink és felajánlóink is jó kapcsolatban vannak egymással – fogalmazott Bohácsné. Az adománybolt bevételéből rászoruló családokat támogatnak: egyebek mellett tartós élelmiszert, tisztítószert vásárolnak számukra.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb