Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ismét díjazták a civileket

Négy civil szervezet és egy magánszemély vehette át idén a Zugló Civil Szervezete elismerést a civilek világnapján rendezett ünnepségen, amelyet szerda délután tartottak a Zuglói Civil Házban. 

A Gyémánt Család és Gyermekvédő Egyesület, a Magyar Politikai Foglyok Szövetségének 1956-os Hagyományőrzők tagozata, a Válaszkész Szülők Egyesülete, a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete, valamint Hajdú Mária, a Magyar Országos Szakszervezeti Szövetség Zuglói Tagozat Nyugdíjas Szervezetének titkára kapta meg idén a Zugló Civil Szervezete elismerést. Az oklevéllel, emlékplakettel és pénzjutalommal járó díjat ebben az évben is az önkormányzati képviselők, az intézményvezetők és a civil szervezetek ajánlása alapján ítélte oda a képviselő-testület.

Fotó: Képszerkesztőség

A Zuglói Civil Tanácsnok Elismerő Díjat a Zuglói Civil Ház dolgozóinak adományozta Sokacz Anikó, a kerület civil és nemzetiségi tanácsnoka. “Manapság, amikor az emberek depressziósak, fontosak azok a szerveződések, amelyek kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak számukra” – mondta. Sokacz Anikó arról is beszélt, hogy a civil szervezetek a társadalom mozgatórugói, hiszen ők közvetítenek az egyének és az önkormányzat között. Hasonlóan vélekedett a program fővédnöke, Tóth Csaba, Zugló MSZP-s országgyűlési képviselője is, aki hangsúlyozta: a kerületben szerencsére nagy hagyományai vannak a civil mozgalmaknak.

Az óvodások műsorával, énekkel és bűvészprodukcióval színesített ünnepségen részt vett mások mellett Hajdu Flórián alpolgármester, Hevér László György, Lévai Sándor, Sógor László, valamint Gyügyei Attila önkormányzati képviselők is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb