Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Szmogriadó: megszűnt a tájékoztatási fokozat

Az időjárási viszonyok gyors és kedvező alakulása miatt már nem indokolt a szmogriadó enyhébb fokozatának fenntartása, ezért megszűnt a szmogriadó tájékoztatási fokozata – közölte szerdán kora este a Főpolgármesteri Hivatal.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdára vonatkozó előrejelzése szerint Budapesten tovább folytatódik a borult, párás, alkalmanként csapadékos idő, aminek hatására lassan csökken a szálló por koncentrációja. Csütörtökön számottevő csapadék már nem várható. Pénteken és szombaton az átkeveredés javul, így a levegőminőség is kedvezőbben alakulhat – az elmúlt időszakhoz hasonló szmogos helyzettől a szerdai kilátások alapján már nem kell tartani.

A szmogriadóval kapcsolatos frissülő információk a Budapest Portálon és a Fővárosi Önkormányzat Twitter oldalán is elérhetőek. További tájékoztatást kérhetnek az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján az alábbi linkeken:

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb