Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Jótékonykodtak a harmadikos kisiskolások

Intézményesen gyűjtöttek adományokat rászoruló gyerekeknek a 3.a osztály tanulói december 5-én az Álmos Vezér Gimnázium és Általános Iskolában. A Mikulásgyárhoz érkezett csomagokkal óriási meglepetést szereztek.

Egyre több iskolában tanítják meg a pedagógusok, hogy karácsonykor nemcsak kapni jó, de adni is. Jótékonysági akció keretében 26 rászoruló zuglói gyereknek állítottak össze ajándékcsomagot az Álmos Vezér Gimnázium és Általános Iskola 3.a osztályos tanulói december 5-én. Osztályfőnökük vezetésével maguk vitték az ajándékaikat az Örs vezér téri postahivatalba, hogy feladják azt a
Mikulásgyár számára.

– Három héten keresztül gyűjtötték a diákok a tartós élelmiszereket, a játékokat, a könyveket, a ruhákat és az egyéb ajándéknak szánt meglepetéseket az osztályteremben – mondta Dudás Melinda osztályfőnök. – És mindennap nagy izgalommal lesték, hogy miként nő az ajándékhalom. Az összegyűlt holmit aztán közösen bedobozoltuk, a csomagokat pedig megcímeztük a Mikulásgyár számára. Azt ugyanis a Magyar Posta ingyenesen kézbesíti. A dobozokat minden diák személyesen adhatta le a postahivatalban, ami szintén nagy élmény volt a számukra.

Fotó: Riersch Tamás

S hogy még nagyobb legyen a meglepetés, a kisdiákok minden dobozba egy-egy üzenetet is elrejtettek, amit maguk találtak ki és írtak meg.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb