Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elindult a Róna utca útfelújítása

A Budapest Közút Zrt. tájékoztatása alapján a XIV. kerület, Róna utca útfelújításának kivitelezője 2021. augusztus 30-án kezdi meg az ideiglenes forgalomtechnika kiépítését a Szugló utca és a Thököly út közötti szakaszon. Kihelyezik az építés alatti közlekedési táblákat, a szükséges korlátozást, valamint a projektre vonatkozó tájékoztató táblákat.

Az útfelújítási munkákat a kivitelező 2021. augusztus 31-én kezdi el a belső sávokban aszfaltmarással és szegélybontással. Tilos lesz a parkolás az említett útszakaszon mind a külső sávban, mind a középsziget melletti parkolóhelyeken. A forgalmat minkét irányban a külső sávokba terelik. A belső sávokat, az átkötéseket és a fordulókat lezárják.

A kivitelezés II. ütemében a forgalom kizárólag a belső sávokban haladhat, a becsatlakozó utcák torkolatait lezárják. Ebben az ütemben a Szugló utca – Róna utca csomópontban csak a trolibuszok közlekedhetnek.

A környező utcák lakói szórólapokon keresztül tájékoztatást kapnak az ideiglenes forgalmi rendről és az építési ütemváltásokról.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb