Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Juhász-Pintér Pál szerzett mandátumot Alsórákoson

A Fidesz-KDNP jelöltje, Juhász-Pintér Pál nyerte a Zugló 9-es számú választókerületében tartott időközi önkormányzati képviselő-választást. A győztes 70 szavazattal előzte meg az ellenzék közös jelöltjét.

A kormánypárti Juhász-Pintér Pál 790 szavazatot (40,16 százalék) szerzett. Második helyen az ellenzéki összefogás jelöltje, a párbeszédes Kökény Dalma végzett, aki 720 voksot (36,6 százalék) kapott. A harmadik helyet a Civil Zugló Egyesület jelöltje, dr. Keczéry Attila szerezte meg 413 szavazattal (21 százalék). A Magyar Szolidaritási Mozgalom és az Összefogás Zuglóért Egyesület támogatta Kézdi Gabriella mindössze 44 voksot kapott. A választáson a névjegyzékben szereplők 30,67 százaléka járult az urnákhoz.

Zugló 9. számú egyéni önkormányzati választókerületében azért kellett időközi választást tartani, mert Szabó Rebeka alpolgármester (Párbeszéd) a körzet képviselője a tavaszi országgyűlési választáson listás parlamenti mandátumot szerzett.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb