Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kábult vezetőket szűrtek ki

A hétvégi közlekedési akció előtt és utána is – gyakorlatilag folyamatos – a közúti ellenőrzés Zuglóban. Gyakran maguk a vezetők adnak okot rá.

Február 20-án nagyszabású közlekedésbiztonsági akciót hajtott végre a zuglói rendőrkapitányság, melynek célja többek között az ittas- vagy bódult állapotú vezetők kiszűrése volt. Az ilyen sofőrök veszélyt jelentenek a szabályosan közlekedőkre.

Az akció szombaton 6-tól 17 óráig tartott, ám a rendőrök előtte és utána is találkoztak bódult állapotú vezetőkkel.

Február 19-én például éjfél előtt a Mogyoródi úton állítottak meg egy taxit, melynek 30 éves sofőrje a helyszínen elvégzett gyorsteszt alapján kábítószergyanús anyagokat fogyasztott. A férfit mintavételre előállították, illetve a lakcímén házkutatást tartottak, melynek során nylontasakokba csomagolva további kábítószergyanús anyagokat találtak.

A közlekedési akciót követően az esti órákban pedig a Hungária körúton igazoltattak egy autóvezetőt, aki szintén elismerte, hogy kábítószert fogyasztott.

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb