Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Képviselő-jelöltek nyilvános vitája

Nyilvános vitát, lakossági fórumot szervez a Civilzugló Egyesület a 8-as számú országgyűlési egyéni választókerületben induló képviselő-jelölteknek.

A demokratikus országokban a választási kampányok száz éve megszokott alapeleme, hogy a jelöltek nyilvános vitán mutatják be programjukat, válaszolnak egymás és a lakosság kérdéseire. A képviselő-jelöltek mind az országos politikáról mind Zugló legfontosabb ügyeiről elmondhatják terveiket, véleményüket.

– Természetesen mind a hét jelöltet meghívtuk, és eddig senki nem mondott nemet – mondta Várnai László, az Egyesület elnöke – miért is mondanának, hisz ez remek alkalom, hogy a jelöltek közvetlenül is találkozhassanak a zuglóiakkal. Telt házra és jelentős sajtóérdeklődésre számítunk.

A rendezvényt az önkormányzat a helyszín ingyenes biztosításával támogatja.

A vitát március 24-én, szombaton 16 órától tartják a Nemzetiségek Házában (Budapest 1146. Thököly út 73.)

Az eseményről ide kattintva olvashatnak részletesen.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb