Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kanadai ezüstvasárnap

Összetettben a második helyet szerezte meg Liu Shaolin Sándor a kanadai Montrealban rendezett rövidpályás gyorskorcsolya-világbajnokságon.

Liu Shaolin Sándor egyéni eredményeinek köszönhetően – 1500 méteren negyedik, 1000 méteren hatodik, a váltóval pedig nyolcadik volt – hetedikként jutott be a vb legjobb nyolc versenyzőjét felvonultató 3000 méteres szuperdöntőbe.

A magyar sportoló taktikus versenyzéssel megnyerte a futamot, ezzel összetettben feljött a második helyre a hazaiak háromszoros világbajnoka, Charles Hamelin mögött.

Ezzel az eredménnyel a zuglói olimpiai bajnok short track-es pályafutása során immár hatodik világbajnoki érmét szerezte.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb