Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kerékpártolvajt fogtak

A zuglói rendőrök megállítottak egy 60 éves budapesti férfit, aki azzal keltette fel gyanújukat, hogy az általa használt nagy értékű kerékpár beállításai nem passzoltak a méretéhez.

A férfi ráadásul már korábbi kerékpárlopások miatt ismert volt a rendőrök előtt. A gyanúsított az ellenőrzés során azt állította, hogy a kerékpár az ő tulajdona, de ezt semmivel sem tudta igazolni, ezért azt a rendőrök lefoglalták a kerékpárt, fotókat készítettek róla és több internetes árukereső oldalra is feltöltötték, hogy a valódi tulajdonosát megtalálják.

Ezt követően jelentkezett egy férfi, aki elmondta, a kerékpár az övé, és azt ismeretlen személy egy V. kerületi tárolóból lopta el úgy, hogy levágta a láncot róla. Az árukereső oldalon a testvére szúrta ki a kerékpárt, majd azonnal feljelentést tett. A Zuglóban elfogott férfivel szemben lopás miatt indult eljárás, a rendőrség kezdeményezte letartóztatását, amelyet a bíróság elrendelt.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb