Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Két érem az országos bajnokságon

A május elsejei hosszú hétvégén a szigetszentmiklósi sportcsarnokban rendezték a birkózók országos bajnokságát, melyen a magyar válogatott birkózók többsége is szőnyegre lépett.

A sportág krémje nemcsak a szőnyegen képviseltette magát, a versenyre ugyanis több egykori olimpiai bajnok is kilátogatott. A viadalt nagy érdeklődés övezte, részben az újonnan választott elnökség miatt, részben pedig azért, mert több válogatott szabadfogású birkózó is kirándulást tett a kötöttfogásúak világába.

A mezőnyben ott voltak a BVSC – Ganz – Jászkisér versenyzői is, akik közül Kiss Balázs szerepelt a legjobban. Világbajnokunk a 98 kg-os mezőny döntőjében a ferencvárosi Török Zsoltot verte, így ismét aranyérmes lett. Kiss Balázs egy évvel ezelőtt a nehézsúlyúak (130 kg-osok) mezőnyében is aranyérmes tudott lenni.

Nem sikerült viszont az ismétlés a zuglóiak másik válogatott versenyzőjének, Korpási Bálintnak, aki 71 kg-ban az elődöntőben kikapott az olimpiai ezüstérmes Lőrincz Tamástól, így bronzérmes lett. Bálint számára még az sem jelentett vigaszt, hogy a bajnokság legszebb és legizgalmasabb mérkőzése volt az övék.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb