Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kilencvenéves lett Baranyi László

A népszerű színművészt Karácsony Gergely polgármester, Rozgonyi Zoltán alpolgármester és Hevér László György idősügyi tanácsnok is köszöntötte születésnapja alkalmából.

Az ünnepeltet legtöbben a Familia Kft. című sorozatból ismerik, ahol a Szép család nagypapáját alakította, de játszott a Szomszédok, az Angyalbőrben és a Linda című teleregényekben is, emellett színpadi munkássága is maradandó: sokan a mai napig emlegetik a Mikroszkóp Színpadon elszórt poénjait, a vicces jeleneteit.

Fotó: Képszerkesztőség

Baranyi László 1927. június 14-én született, és csaknem ötven éve, 1968. óta él Zuglóban. A kerület kulturális életében való részvételéért 2011-ben Zugló díszpolgára kitüntetést is kapott.

Vendégeinek elmondta, hogy szerinte a jó genetika a hosszú élet titka, továbbá, hogy feleségével, Klára asszonnyal több évtizede élnek boldog házasságban, és szinte minden napot tornával indítanak.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb