Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Új uszoda és parkolók a Szőnyi úton

Újabb, összesen 1,1 milliárd forintos fejlesztés zárult le a BVSC-Zugló Szőnyi úti sporttelepén, miután egy száz férőhelyes parkolót és egy 50 méteres uszodát is átadtak június 14-én. Emellett megújult a sporttelep strandmedencéje, illetve jelentős mértékben bővült a zöldfelület is.

– Sűrűn járunk a Szőnyi útra új létesítményeket avatni, ami azt bizonyítja, hogy a BVSC-Zugló az egyik legdinamikusabban fejlődő intézménye a kerületnek. Az önkormányzat pedig büszke arra, hogy társ lehet ezekben a fejlesztésekben – jelentette ki Karácsony Gergely polgármester, aki az átadón Szatmáry Kristóf Fideszes országgyűlési képviselővel, a BVSC elnökével egy fát is elültetett.

Fotó: Képszerkesztőség

A résztvevők ezt követően az új, 50 méteres uszodát is megtekintették. A létesítményt – amely télen-nyáron edzéslehetőséget biztosít majd a klub versenyzői számára – közösen adta át Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke és Szatmáry Kristóf klubelnök.

A rendezvény díszvendégei zárásképpen a klub évzáró ünnepségébe is “besegítettek”. A június 14-i rendezvényen ugyanis a BVSC-Zugló legjobban teljesítő sportolóit is köszöntötték. A díjazottak között világbajnok, valamint Európa-bajnoki érmes sportolók is voltak.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb