Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kínai kiállítás a Mogyoródi úti sportpályánál

A kínai Holdújév (február 12.) alkalmából a Magyar-Kínai Kulturális Egyesület szabadtéri kiállítást szervezett, amelyet többek között Zuglóban is bemutatnak.

Az egyesület fesztiválokkal szokta ünnepelni a kínai újévet, de idén a járványhelyzet miatt ez elmaradt. Ezt próbálják most pótolni ezzel a szabadtéri tárlattal. A tematikus kiállítás választott témája stílszerűen a „COVID-19 járvány megelőzése és visszaszorítása Kínában”. Az első bemutató Újpalotán volt, majd elvitték az anyagot Perkátára, Vecsésre, Heves városába és Pomázra is. Az egyesület országjáró körútjának utolsó állomása Zugló: március első hetében látható a Mogyoródi úti sporttelep kerítésére kifüggesztett kép- és szöveganyag. A kínai delegációt Horváth Zsolt alpolgármester fogadta a Mogyoródi úti sporttelep előtt.

A Magyar-Kínai Kulturális Egyesület nem jött üres kézzel, 10.000 orvosi maszkot adományoztak az önkormányzat számára. A maszkokat az intézmények dolgozói között osztják szét.

Fotó: Subits-Tóth Gergő

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb