Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kitüntették a legjobb szakembereket

A képviselő-testület 2016. évi első ülésén, csütörtökön Karácsony Gergely polgármester elismeréseket adott át az elmúlt hónapban kiemelkedő munkát végző rendőröknek, tűzoltóknak és szociális dolgozóknak.

A polgármestertől Oláh Marcell rendőr százados a Hónap Rendőre, Frank Krisztián tűzoltó törzsőrmester a Hónap Tűzoltója, Hoffer Ferenc közterület-felügyelő a Hónap Rendésze, Balázs Lászlóné és Máhr-Urbán Beatrix a Hónap Szociális Dolgozója kitüntetést vehette át.

Fotó: Képszerkesztőség

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb