Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kivívták a bronzérmet

A Taskentben rendezett junior világbajnokságon kiválóan szerepeltek a magyar vívók. A sikerekből a zuglói sportolók is kivették a részüket.

A női kardcsapatok küzdelmében a négyfős magyar együttes két tagja, Kelecsényi Mirabella és Papp Borbála is a BVSC-Zugló Szőnyi úti vívótermében edz. Varga József tanítványai az üzbég fővárosban is bizonyították tehetségüket.

Előbb Egyiptom, majd Mexikó legyőzésével a vébé legjobb négy csapata közé jutottak a magyarok, ahol nagy csatában vereséget szenvedtek a későbbi győztes olaszoktól. A harmadik helyért a franciákkal vívtak, akiket egy rendkívül feszült és szoros meccsen 45-42-re vertek meg. Ezzel a magyar sportolók bronzérmesek lettek.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb