Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Köszönet a pedagógusoknak

A Szent István Király Zeneiskola koncerttermében rendezett pedagógus napi ünnepséget a zuglói önkormányzat június másodikán.

A rendezvényen Karácsony Gergely polgármester, Szabó Rebeka és Hajdu Flórián alpolgármesterek, valamint Lévai Sándor, a köznevelési, kulturális, ifjúsági és sport bizottság elnöke személyesen köszöntötte a jubiláló, a nyugdíjba vonuló és a kitüntetett pedagógusokat.

Fotó: Riersch Tamás

Az önkormányzat által szervezett pedagógus napi ünnepségen átadták többek között az 50, a 60, a 65 és a 70 éve szerzett diplomáért járó arany-, gyémánt-, vas- és rubinokleveleket. A zuglói pedagógusok doyenje 2017-ben dr. Berkó Jánosné tanító volt, aki 70 évvel ezelőtt vehette át a pedagógusi diplomáját.

Kiosztották a Pedagógusi Szolgálati Emlékérmeket, Miniszteri Elismerő Oklevelet, a Zugló Lakosságának Szolgálatáért-, a Zugló Közoktatásáért-, a Zuglói Gyermekekért- és a Zugló Közművelődéséért járó díjakat, a Zugló Önkormányzata Dicsérő Oklevelét, illetve a Fiatal Pedagógusok Elismerő Okleveleit is. A legnagyobb kerületi pedagógiai elismerést, a Zirzen Janka-díjat 2017-ben Czető Mónika, a Heltai Gáspár Általános Iskola igazgató-helyettese vehette át.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb