Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Nyugdíjas óvodapedagógusokat köszöntöttek

Zenés, táncos műsorral köszöntötték a nyugdíjas óvodapedagógusokat a Napsugár Óvodában június 6-án.

Rinyu Erika, a Magyar Óvodapedagógiai Egyesület Zuglói körének vezetője a keddi ünnepségen elmondta: az önkormányzat támogatásával 1994 óta évente kétszer köszöntik nyugdíjas kollégáikat, akiknek a gyerekek, a szülők és a még dolgozó pedagógusok is sokat köszönhetnek.

“Biztos vagyok benne, hogy az ünnepeltek tanácsaira a mai napig szükség van” – jegyezte meg beszédében Szabó Rebeka alpolgármester, aki a nyugdíjasok több évtizedes munkáját is megköszönte.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb