Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Közlemény zajkibocsátási határérték megállapításáról

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Jegyzője az 1/5578/2019/2. számon a Bernecker Kft. (cégjegyzékszáma: 01-09-685547, a továbbiakban: Kérelmező) által a Budapest XIV. kerület Kerékgyártó utca 93. szám alatti ingatlanon végzett építési tevékenységének zajkibocsátására, mint zajforrásra a zajforrás 1. pontban megállapított hatásterületén, új óvoda – a szomszédos ingatlanon található Kuckó Magánóvoda bővítéseként – építésére a környezeti zajkibocsátási határértékek megállapítása, valamint az azok alóli felmentése iránt benyújtott kérelme alapján az alábbi döntést hozta.

Az erről szóló dokumentum ide kattintva olvasható.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb