Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Természetismereti kiállítás a Liptákban

Erdőzúgás címmel nyílt természetismereti tárlat a Lipták Villában április 17-én. A kiállítás a magyarországi erdőkben meghatározó növény- és vadfajokat mutatja be, és külön tablósorozat foglalkozik az 1996-ban indult Év fája verseny győztes növényeivel.

Az érdeklődők a Lipták Villa nagytermében egyebek mellett az év fája tablósorozatot és a női vadászruha kollekciót tekinthetik meg. A Zala György teremben az idehaza meghatározó vadfajokkal és a vadászathoz használt tárgyakkal lehet megismerkedni. A Laki Adolf teremben pedig a gyerekeket várja interaktív kiállítás, melynek az a célja, hogy az ifjúság játékos formában ismerje meg az erdőt, illetve annak növény- és állatvilágát. Az Erdőzúgás című kiállítás május 27-ig látható a Lipták Villában.

Fotó: Papp Dezső

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb