Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Közlemény zajkibocsátási hatásterület módosításáról

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Jegyzője az 1/5355/2019/3. számon a TV2 Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-049017; a továbbiakban: Üzemeltető) által a Budapest XIV. kerület, Róna utca 174. szám alatti ingatlan (a továbbiakban: Létesítmény) területén, az üzemeltetésében levő légkondícionáló berendezések, mint üzemi zajforrások 1. pontban megállapított hatásterületén az 1/17202/2018/18. számú, 2018. szeptember 27. napján kelt, a környezeti zajkibocsátási határérték mértékét megállapító határozatát kizárólag a zajkibocsátás hatásterületének tekintetében az alábbiak szerint módosította.

Az erről szóló dokumentum ide kattintva olvasható.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb