Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Közösen az akadálymentes Örs vezér teréért

A mozgáskorlátozott emberek, a babakocsis kismamák, az idősek és nehezen mozgók önálló és méltó közlekedését tenné lehetővé az Örs vezér tere akadálymentesítése. Zugló vezetésének kezdeményezésére egyeztettek csütörtökön az érintettek.

Az Örs vezér téren máig lehetetlen akadálymentesen közlekedni. Ez az állapot méltatlan az európai Budapesthez, méltatlan a kerülethez. Zugló önkormányzata ezért kereste meg az akadálymentesítésben érintett szervezeteket, valamint a téren található bevásárlóközpontokat és áruházakat, hiszen a tér használhatóságának javítása mindannyiunk közös érdeke.

A megbeszélésen részt vett Horváth Csaba, Zugló polgármestere, Tóth Csaba, Zugló országgyűlési képviselője, Hajdu Flórián, Zugló alpolgármestere, Hodik Zoltán, a Budapest Közút Zrt. osztályvezetője, Kovács Ágnes, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségének elnöke, Sebestyén Gábor, a főváros vezetésének képviseletében a BKK képviselője, Somlyódi Csaba, Kőbánya alpolgármestere, Szeiler József, a Sugár Üzletközpont igazgatója, valamint Szarvasi Ákos városüzemeltetési igazgató.

A megbeszélésen résztvevők egyetértettek és aláírásukkal megerősítették, hogy a tér akadálymentesítése fontos szempont és nem tűr további halasztást. A tárgyalófelek kifejezik azon szándékukat, hogy saját területükön mindegyikük mindent megtesz annak érdekében, hogy az akadálymentesítés minél előbb megvalósuljon.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb