Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Laár pour l’art a Telekiben

Szülői kezdeményezésre március 31-én este első ízben rendezték meg a Teleki Fesztet a zuglói Teleki Blanka Gimnáziumban. A rendezvényen az iskola jelenlegi diákjai mellett Laár András személyében egy híressé vált telekis is fellépett.

A Teleki Feszt valójában egy iskolai gála volt, melyen az iskola szinte valamennyi tanulója részt vett. Ki fellépő, ki pedig nézői minőségben. A rendezvényt a szülők kezdeményezték, akik a belépőkből összegyűlt pénzt az iskolai alapítványnak ajánlották fel. A programban az iskola diákjai szerepeltek, volt olyan csoport, amelyik színdarabot, más egy énekszámot, kung-fu bemutatót, vagy éppen táncprodukciót adott elő.

Az est díszvendége az 1972-ben érettségizett Laár András volt, aki egyszemélyes produkciójában olyan klasszikusokat jelenített meg, mint a Besenyő Pista bácsi, a Költő vagy a legújabb Laár-karakter, a mesemondó Edebede bácsi. A házigazda iskola növendékei még a sokat tapasztalt művészt is meglepték, akit a műsor végén nem engedtek le a színpadról, hanem vele együtt közösen elénekelték az Afrika című KFT-dalt.

A Telekiben hagyományosan a tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap a diákönkormányzaté. Ilyenkor a diákok maguk közül egy igazgatót választanak, aki egy napra beköltözhet Pukli István igazgató irodájába, és aki az utolsó tanítási nap programját is összeállítja. Idén a választás Kovács Hajnal 9. évfolyamos diákra esett.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb