Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Márai-polgárok

A kassai polgárok cívis világába léptek be a zuglói polgárok, amikor másfél év kihagyás után az Éless-Szín újra és új előadással jelentkezett.

Hogy mennyire ki vannak éhezve az emberek a közösségi életre, de leginkább a színházi előadásra? Nos, teltházas előadás volt. Szomorú emlékezéssel kezdődött az évad, az Éless-Szín Éless Béla nélkül tartotta meg színházi estjét. A súlyos betegségben nemrég elhunyt színésztől, rendezőtől és színházalapítótól felesége, Valler Gabriella vette át a stafétabotot. Márai Sándor most bemutatott, A kassai polgárok művét azonban még Éless Béla írta át kamaraelőadásra. A rendezést Kertész Péter vette át. A Róbert Károly uralkodása idején játszódó cselekmény főszerepében a szobrászt alakító Oszter Sándort látjuk. Jellemfejlődése a mű gerincét adja: kényszerítő körülmények hatására művészként már nem tudja és nem is akarja magát távol tartani a politikától, ha Kassa függetlenségéről és polgári életformája megvédéséről van szó. Nyertes Zsuzsa most nem komika, hanem drámai szerepet alakít. A stábot erősíti Antalfi Anett, Kertész Péter, Várkonyi András és Mesterházy Gyula. A dajka szerepében Valler Gabriellát láthatjuk. 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb