Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Még lehet jelentkezni a kortalanok klubjába

Online teadélutánra, a Kortalan Idősek Klubjába hívja a zuglóiakat a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda. A hat alkalmas, egyenként másfél órás beszélgetések március 17-én kezdődnek.

Az ingyenes foglalkozásokon a járvány miatti változásokról, a kapcsolatokról, családi hagyományokról, életutakról beszélgetnek, boldogságfokozó, relaxációs tippekről gondolkodnak közösen, továbbá a tagokat érintő, érdeklő témákat dolgoznak fel.

Az iroda a megváltozott helyzetben is arra törekszik, hogy segítse a kerületben élők egészségmegőrzését, egészségfejlesztését. Március 17-én nemcsak a kortalanok klubja indul, hanem egy új előadássorozat, a Sorsbatyu – amit a múltból hoztunk címmel, szintén az online térben.

A programokról érdeklődni a zefi@zesz.hu e-mail címen lehet.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb