Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Meghalt Rátonyi Gábor

Hosszan tartó, súlyos betegség után, 66 éves korában elhunyt Rátonyi Gábor, Zugló volt polgármestere.

1952. szeptember 11-én született Budapesten. Az egykori zuglói úszó, majd csepeli öttusázó, később a BVSC úszóedzője, szakosztályvezetője, a Budapesti Honvéd öttusaszakosztályának vezetője, olimpiai érmes, világ- és Európa-bajnok sportolók edzője 1996-ban kapcsolódott a zuglói közéletbe. Két ciklusban önkormányzati képviselő és a sportbizottság elnöke, 2002-2006 között a kerület polgármestere, 2006-2010 között pedig fővárosi képviselő volt.

Az általa létrehozott Polgári Összefogás Kerületünkért Alapítvány sok száz kerületi fiatalnak nyújtott segítséget, míg a helyi közélet szereplőit tömörítő Szeretjük Zuglót Egyesület Civil-díjban részesült. A kerület érdekében végzett közéleti tevékenységéért 2017-ben Zugló díszpolgára lett, kiemelkedő sportedzői, sportvezetői munkásságáért, valamint társadalmi szerepvállalásáért Budapestért díjat is kapott.

Rátonyi Gábort – osztozva a hozzátartozók gyászában – a zuglói önkormányzat saját halottjának tekinti.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb