Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Junior Európa-bajnok Pusztai Liza

A magyar és zuglói szempontból egyaránt jól sikerült Foggia-i kadet vívó Európa-bajnokságot követően jól indult a juniorok kontinensviadala is. Az első napon rendezett női kardvívók versenyszámában a zuglói Pusztai Liza diadalmaskodott.

A BVSC-Zugló klasszisa a verseny nagy részében rendkívül nagy fölénnyel verte ellenfeleit, az elődöntőben és a döntőben pedig négytusos hátrányból fordított olasz és orosz riválisa ellen, és szerezte meg az aranyérmet.

Pusztai az elmúlt hétvégén még Kairóban egy felnőtt Grand Prix-n szerepelt, ahol hatodik lett. Bódy István és Bódy Benjamin tanítványa korábban egy-egy ezüst- és bronzérmet szerzett a junior Eb-ken, így az éremgyűjteményéből már nagyon hiányzott az arany.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb