Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Megszűnik a Zuglói Közbiztonsági Közalapítvány

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Képviselő-testülete 87/2016. (II.29.) számú normatív határozatával alapítói jogkörében úgy döntött, hogy az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény és egyes kapcsolódó törvények módosításáról szóló 2006. évi LXV. törvény 1. § (4) bekezdése alapján, a Fővárosi Törvényszéken kezdeményezi a Zuglói Közbiztonsági Közalapítvány megszüntetését, tekintettel arra, hogy a közalapítvány által ellátott közfeladat ellátásának biztosítása a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. szervezeti keretében hatékonyabban megvalósítható.

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Képviselő-testülete 88/2016. (II.25.) számú határozatával alapítói jogkörében úgy döntött, hogy a megszűnt Zuglói Közbiztonsági Közalapítvány járművagyonát (LCZ-389 frsz-ú OPEL Zafira B, LCZ-391 frsz-ú Fiat Linea 323, LCZ-392 frsz-ú Fiat Linea 323, LCZ-394 frsz-ú Fiat Linea 323, LNH-673 frsz-ú Fiat Linea 323) – a hitelezői igények kielégítését követően – a tulajdonába veszi és BRFK javára bejegyzett üzembentartói jog fenntartása mellett a BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitányság használatában hagyja.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb