Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Mit tervez 2021-re? – A képviselők válaszolnak

Mit terveznek 2021-re?  Erről kérdeztük meg kerületi képviselőinket, alpolgármestereinket.
Az elkövetkező hat napban erről adunk körképet, amely nyomtatásban a Zuglói Lapok januári számában jelent meg.

Vida Attila (LMP) lakhatásügyi tanácsnok – 1. EVK

A 2021-es év a kormányzati büntető intézkedések miatt Zugló számára is brutálisan nehéz lesz, de így is van két, beruházást igénylő célom. Szeretném, ha rendeznénk a Herminka óvoda műszaki állapotából fakadó problémákat, valamint megvalósítani a Kerékgyártó utca út-, csatorna- és zöldfelület-rekonstrukcióját, amit jelenleg a terveket engedélyező szervek és közműszolgáltatók lassan egy éve húzódó packázása hátráltat. Ebben az évben kiemelt feladatom az is, hogy az M3-as túloldalán fekvő családi és társasházas terület visszakapja a lakóövezeti besorolást, mivel a jelenlegi állapot indokolatlan, és erősen csökkenti az ott lévő ingatlanok piaci értékét. Szeretném továbbá elérni Zugló szégyenének, a Rákosrendező mentén, a MÁV-területeken található sitt- és szemétlerakatok felszámolását. Lakhatásügyi tanácsnokként pedig az új lakás- és lakbérrendelet elfogadása után tovább kívánom folytatni a munkát egy gazdaságilag fenntartható, szabályos és méltányos lakásgazdálkodási rendszer kialakítása érdekében.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb