Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Művészettel kezelik a családi problémákat

A Családcentrum Alapítvány ingyenes négyalkalmas stresszkezelő tréninget szervez. Családok esetében külön foglalkoznak a gyerekekkel, a szüleikkel és a nagyszüleikkel. A programra az egészségügyi dolgozókat és a pedagógusokat is várják.

A már hagyománnyá vált, az önkormányzat által támogatott tréningen idén a koronavírus-járvány okozta feszültségeket beszélik ki. A résztvevők az alapítvány szakembereivel és az idén alakult Zuglói Irodalmi és Művészeti Alkotókör tagjaival kibeszélik, hogy milyen nehézségeik adódtak a veszélyhelyzet alatt, milyen problémákat kellett megoldaniuk, esetleg milyen feszültségek, meg nem beszélt dolgok maradtak bennük.

Somogyi Tímea, a Családcentrum Alapítvány családterapeutája elmondta, minden alkalom után szupervíziót tartanak, megbeszélik a tapasztalataikat, hogy a következő találkozáskor mindenkinek célirányosan segíthessenek.

A szakemberek a járvány esetleges második hullámának a kezelésére is igyekeznek felkészíteni a jelentkezőket. Például a gyerekekkel játékos módszerekkel tárják fel az elmúlt időszakban tapasztaltakat, nehézségeket, amelyekre megoldásokat keresnek.

A stresszkezelő tréning július 31-én kezdődik, négy pénteken keresztül 15 órától 20 óráig lesz a Zuglói Civil Házban.
Jelentkezni az alábbi linken található (https://forms.gle/MoUiViAcb1avJxcS8) űrlap kitöltésével lehet, érdeklődni pedig az info@csaladcentrum.hu e-mail címen, vagy a +36 30 851 3949-es telefonszámon.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb