Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Nagyecsedi cigánytánc a Civil Házban

Ezúttal a nagyecsedi cigánytáncot ismerhették meg azok, akik részt vettek a Nemzetiségi táncház-sorozat május 18-i programján.

Aki csak csapásol, az teszi magát – magyarázta Balogh Zsolt táncoktató, aki a csütörtöki rendezvényen elárulta azt is, hogy a nagyecsedi tánc nem szabálykövető, hanem improvizáción alapszik, de figurákból áll. Ilyen például a sarokcsavaró, a séta, a dobbantó vagy a felszedő.

A Zuglói Civil Házban megtartott estet Sokacz Anikó civil és nemzetiségi tanácsnok nyitotta meg, a zenét pedig a Szilvási Gypsy Folk Band szolgáltatta.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb